Whaw!

Whaw…fantastisch zou Eddy Wally zeggen mocht hij de statistieken van mijn kriebelblog hier volgen. Over de 265 hits in een paar dagen en mijn foto’s van de tussen2feestenloop bijna 400 keer bekeken.

Hélas. Den Eddy zit in ’t rusthuis en ik ben ook niet in whaw-stemming. Ik ben zelfs pretty pissed off zoals ze zo schoon in ’t Engels kunnen zeggen. Het lijkt wel of iedereen die ik vandaag tegen kwam aan het samenspande om mij een zo bad (uitspreken op zijn Astrid Bryans), een zo bad mogelijke dag, te geven.

Gelukkig ben ik veel thuis gebleven en dus niet veel mensen tegen gekomen.

Hélas. Ben ik thuis ook mensen tegen gekomen. En alhoewel al de mensen die hier wonen voor mij de allerbelangrijkste op aard zijn, blijven het mensen met onhebbelijke trekjes.

Mijn dochter bijvoorbeeld, is zowat een kopie van mezelf. Een echte pain in the ass maar erger. Een self centered individu tot in ’t oneindige die heel, heel goed weet op welk knopje ze moet drukken om via haar vader iets voor zichzelf gedaan te krijgen en nog veel beter weet het welk ze ingedrukt moet houden om haar moeder door ’t lint te laten gaan.

En net op de dag dat ze al zo’n keer op drie met dat knopke heeft zitten spelen, zit ik strop van ’t werk, krijg ik door een urk die op vakantie is (sorry scheteke, ik ga mijn uitlating later goed maken, maar nu ben ik zo boos op je) onverwacht een opdracht bij waar ik echt geen tijd voor heb, raakt door extra onverwachte must-do afspraken heel mijn planning in de war, is de melk op, zijn de kerstkaarten nog altijd niet binnen, laat staan verstuurd, krijg ik geen antwoord op die ene mail die moet beantwoord worden, stuurt de telefoon alleen maar verkeerde nummers door, …

ach…pietluttigheden allemaal.

Feit is dat ik vandaag een confrontatie met mijn dochter verloren heb. En ik kan gewoon niet omgaan met die machteloosheid. Wat staat er mij nog allemaal te wachten?

2 Comments

 1. Hallo Kriebel,
  Proficiat voor het voorbije jaar, Duim omhoog voor jou en je familie voor 2012. Je gevreesde 41ste jaargang is weldra voorbij.
  Je nieuwe blog ? Zééééér geslaagd. 2011 maakte j een BK (Bekende knokkenaarster) . In 2012 word je wellicht een BMW (Bekende multicapabele Westvlaamsche) : eerst boek, eerste van reeks optredens met bekende standaloners in je voorprogramma.
  … en omdat je krooste het opnieuw “goed” heeft gedaan op school nog een (moeial-ige ) bedenking in en naar de taal van de uitdrukking.
  Donec eris felix, multos numerabilis amicos/ Tempora si fuerint nubila, solus eris. 5naar Ovidius; Zolang je geluk bent,blijf je vele vrinden hebben. Worden de tijden in nevel gehuld, dan kom je meer alleen te staan).

  Samengevat : een voorspoedig en succesvol 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s