Weekend of zo

Vrijdagavond 8pm en een beetje.

Mijn seven o’clock interview heeft afgebeld (no worries we vinden wel een andere datum) met als gevolg dat ik een plotseling onverwachte vrijere avond heb dan voorzien die ik heb opgevuld met een heerlijk warm bad en huishoudelijke besognes.

Huisehoudelijke besognes inderdaad, morgen ben ik immers opnieuw weg, en dan moet het hier wat properder liggen dan anders hé (zie een der vorige kriebels).

’t Is vroeg dag morgen. Trein om 7am. Vlucht om 11am. Terugvlucht om 3pm. Tegen 6 of 7pm terug thuis. Ik moet wel gek zijn, maar ik ben ook gek. Ik heb in feite geen twee seconden getwijfeld toen ik de vraag kreeg om een heen en terugje te doen samen met de medici van de gipsvlucht om de gebroken benen van de voorbije krokusvakantie te gaan ophalen in Grenoble, en er dan ook nog voor te zorgen dat daar een verslag en foto’s van komt in De Zondag die een paar uur na landing in druk gaat.

Ik doe dat gewoon graag zo’n zotte opdrachten. Ik zie zelfs al uit naar een beetje me-time op de trein morgenochtend. Het is mijn vorm van ‘weekend’. Mijn Post voor mevrouw Bromley ligt al klaar, alsook mijn laptop en twee fototoestellen, reispilletjes en iets tegen mijn vliegangst.

Ja…ik ben niet alleen zot, ik ben ook gestoord.

Zondag…helaas. Mountainbike race in Knokke-Heist. Foto’s te maken on the beach. En ik die zo graag de zondagmorgen in mijn pijamasam hang tot ’s middags…’t zal voor een andere week zijn. Anderzijds. Op ’t strange gaan foto’s maken. Ik ken veel mensen met veel slechtere jobs, begot.

Zondagnamiddag, zwemwedstrijd.
Zondagavond, apero in de manege.

Time flies, zeggen ze dan.

Maar ik vlieg toch maar lekker mee.
Cheers, verwacht je aan veel foto’s na het weekend.

Als de werkdagen terug beginnen. Voor de andere mensen.

Want bij mij is ’t moeilijk te duiden waar ze beginnen en waar ze eindigen.

Gelukkig!

 

 

1 Comment

  1. “Post voor mevr. Bromley” : Prachtig boek. Bijwijlen ook pakkend. (Verhaaltje gaat over een soortgenoot – een boekenworm). Naast “Boekendief” van Zusak van het beste wat ik gelezen heb de voorbije jaren. Ook eens “Arend” lezen van Stefan Brijs (dun boekje maar oh zo formidabilistisch)
    RS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s