Have a Kriebel great weekend

Het is heerlijk zonnig weer, dat wil zeggen dat ik niet te veel lezers moet verwachten dit weekend en terecht. ’t Is beter aan ’t strand dan aan de computer als de zon schijnt. Anderzijds zal ik ook niet te veel schrijven. Ik heb een communicantje en mijn aandacht gaat dan ook volledig naar mijn Kriebeldochter dit weekend, en haar broer en haar papa en aan de gasten die op onze uitnodiging van haar tuinfeest zijn ingegaan. (Mocht je morgenavond toevallig voorbij mijn tuin rijden en je ziet daar nog de champagne rijkelijk vloeien, aarzel niet en stop!)
Zondag wordt alweer busy. Poldertriathlon voor de Braven, Kriebel en Kriebelzoon foto’s nemen, de dochter naar haar paardje die de voorbije dagen intens al heeft mogen genieten van het groene poldergras en de rust. Dochter heeft zoveel voorbereidende verplichtingen voor haar feestje (ze moe af en toe noa de messe) dat het beestje er de aandacht bij moet inschieten.
Wie denkt dat we hier maandag languit in de zetel gaan liggen heeft het ook mis. Pinkstermaandag is traditioneel opendeurdag in deKunstAcademie in Knokke-Heist. Dat begint om 14u. Wie Kriebel en haar collegaatjes Sharon en Clara eens tijdens een open les bezig wil zien, wie de cabaret en comedy zelf voelt kriebelen, wie een voorproefje wilt van ons spetterend optreden van 11 juni is meer dan welkom in de academie leslokaal 14 tussen 16u en 17u.
Ciao. Have a happy Sunny weekend.
Kriebella de Knokka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s