Aftellen naar dag 17 …en naar Kooza

Dag 4 van 17.

Eerlijk waar. Ik voel me kiplekker. Goe in mijn vel, en…was dat daar een tiental 6 op de weegschaal vanmorgen. Iets wat ik in redelijk lange tijden niet meer heb gezien…?

’t Is wel a-sociaal zo, dat dieetgedoe. Eten is een familiegebeuren. Allemaal samen aan tafel. ’s Avonds in de zetel. Braven doet enorm zijn best maar hij is niet op dieet natuurlijk, evenmin als de Kriebelkinderen. Maar…ze zijn zo attent geweest om te wachten met het ijsje tot ik mij in mijn warm badje had genesteld gisteravond. Ik hoorde kleine de chocoladesaus roeren in de pot. Maar ik zat daar ook lekker in mijn vluchtheuvel. Amazing ook, om het met de woorden van Astrid Bryan te zeggen, hoe alles begint te smaken. Yoghurt bijvoorbeeld. Krijg ik doorgaans mijn keelgat niet binnen. Smaakte vanmiddag des te meer terwijl Braven zijn Leootje aan het opknabbelen was. En blueberries. Niet meer gegeten sinds ik in de States woonde. Dag 4…samengevat…het gaat…het gaat goed.

Op straffe van u te vervelen met mijn eetschrijfels, zal ik toch bijna dagelijks blijven eetbloggen de komende weken. Sociale druk, het helpt gewèèèldig.

Desalwelleplus…opdat u niet alleen over mijn maagvullingen zou moeten lezen, graag deze info: Cirque du Soleil komt naar Knokke-Heist volgende zomer. Dit is wat u te zien zal krijgen:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s