Goestjes

Na mijn alcoholisch debacle van van ’t weekend, ben ik alvast van één iets vanaf: ik heb in de verste verten geen goesting meer in cava of andere brouwsels die mijn hoofd op hol brengen en het daarna afkraken. Ik peins zelfs dat ik dat feestje van zaterdagavond lekker alcolholvrij zal houden. Ik zal me daarvoor niet minder amuseren.

Maar nu ik dus absoluuuut geen zin meer heb in een apero, in hapjes des te meer. (en neen, ik ben niet zwanger, ik wil geen tiener met een mediore moeder opzadelen) Gisteren was een absoluuuuut dieptepunt in het verloop van mijn dieet. (Vandaag alweer een pak courageuzer, zeker nu een derde ‘volger’ zich al heeft aangekondigd, mijn lezers dieeeten massaal samen)

Gisteren dieptepunt. Ik had het al een beetje lastig. Het avondeten was zo mogelijk nog lastiger. Varkensgebraad met bloemkool en patatjes, zo mogelijk een van mijn lievelingsmenuutjes. Zonder saus. Een nachtmerrie. Braven had voor zichzelf de bloemkool gegratineerd, en voor mij zelfs het weglopend vet uit mijn bord geveegd (I know, he’s more amazing than anyone you can imagine)…hij had er alles aan gedaan om mij een ‘droog’ bord te geven. Mijn lievelingsmenu zonder gratin en zonder botersaus met ui, smaakte dan ook zeer droog. En hij maar zeggen hoe lekker alles hem smaakte…zeker tot vijf keer toe. Een dieptepunt.

Maar vandaag is een nieuwe dag. De weegschaal zakt, trager, wat normaal is na een maand. Maar ze blijft zakkende. De fitness is gepland. Donderdag naar Sportoase. Een nieuwe avontuur tegemoet.

En ondertussen…heb ik een nieuw goestje. Ik heb zin in een lunchke bij Bartholomeus Bart. Vis met een sterretje. Lekker. Verfijnd. Frietvrij. Ja, dat wil ik. En hapjes zaterdag. En een dansvloer. En een strak zittend kleedje. En zon..en een reis naar het zuiden…en…oei…ik ben aan het overdrijven.

Have a nice day 🙂

 

ps…als den braven mij een cadeautje zou willen doen, wil je hem dan deze aanraden, mijn droomhuis waarvan sprake paar kriebels geleden,

http://www.ardenneimmo.be/site/details.php?OxySeleCode=00007781457&OxyPos=18&lng=nl&OxyRequete=1&OxySeleOffr=V&afficher=damier&lang=NL&tri=PRIX%2CCOMM%2C%22OFFR-%3ETABLIMME.LIBE_fr%22%2CCODE&OxySeleImme=&OxySelePrix=125000%7C150000&cpville=&afficher=damier&r=1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s