I loveeeeeeeee KommilFoo

Er zijn zo van die dagen waarop ik wel eens een streep door mijn agenda durf te trekken. Avonden vooral. Maandagavonden. Laat ons zeggen dat ik een klein beetje  heel erg veel gehecht ben geraakt aan mijn maandagavond in deKunstAcademie. En ik ben niet alleen.

Het gebeurt bijna wekelijks dat het madammeke van het secretariaat op de deur van lokaal 14 moet komen kloppen om te verwittigen dat onze tijd er eigenlijk op zit. Dat we naar huis moeten. Dat het gedaan is met spelen. Vorige maandag. Ik weet zelfs niet of ik het geklop gehoord heb. Ik weet wel dat het geen half uur over negen maar wel twintig minuten over tien was eer we onze ‘klas’ verlaten hebben, ons ‘podium’. Dat kwam mede omdat we maandag niet gewoon les hadden maar een Master Class, niet gewoon van onze ‘gewone’ leerkrachten, Philippe van Ongericht Enhousiasme en Dieter van Kunst Veredeld met een d (dien van Belgium’s got talent…), maar vorige maandag hadden we een Master Class van Raf Walschaerts van KommilFoo. We hebben allemaal voor hem ‘gespeeld’. En…Ik weet niet hoe hij het deed, maar de Raf slaagde er in ons, mensen die hij voorheen nog nooit had gezien, allemaal gericht commentaar te geven, waar we echt iets aan hadden/hebben. Ik heb dan ook maandagnacht de helft van de nacht wakker gelegen over wat ik allemaal zou kunnen doen met dat commentaar, en de andere helft heb ik waarschijnlijk van zijn pretlichtjes  gedroomd. Braven zal me dat niet kwalijk nemen. Ik denk dat hij soms ook wel eens van pretlichtjes droomt.

Anyway, ik heb tijdens de pauze en erna een paar fotokes genomen (en een paar mensen gelukkig ook van mij). Boordevol lichtjes. Je kan ze hier bekijken. Dubbelklik.

DSC_0058

1 Comment

  1. Hey Christelleke,
    wat je hier schrijft klopt wel, het was zo’n leuke avond dat – ik denk voor niemand van ons – er geen einde aan moest komen. We hebben lekker gelachen, ook met onze eigen minpunten want Raf wist voor iedereen individueel er toch een riem onder het hart van te maken.
    grtjs, Dirk x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s