Kriebel is het beu

Ik ben een fijne madame die altijd positief is, zo werd ik gisteren gecomplimenteerd, maar af en toe ben ik eens serieus pissed off.

***

Weet je wat ik bij momenten echt af en toe kotsbeu ben? Ik ben het beu om mij te moeten verantwoorden dat ik ‘van Knokke ben’, dat ik in Knokke ben geboren, dat ik er werk, dat ik nog altijd in Knokke-Heist woon, dat dit hier mijn thuis is. Bij momenten voel ik mij serieus gediscrimineerd, bestempeld, in een hokje geduwd, scheef bekeken, met vooroordelen overladen…en nog zo’n paar dingen.

Ik ben het beu om door mensen als Stijn Meuris in een kotje gestopt te worden. Ik ben het beu om bekeken te worden als iemand die in een rijkemanshol woont. Ik ben het beu dat jaloerse buitenstaanders elke gelegenheid aanpakken om mij te beledigen.

Maar hier de zondag wel op de Zeedijk komen wandelen.

***

Ik ben negativisme beu en ik ben het beu dat een actie van burgemeester Lippens die tot doel had de vrijheid van Michelle Martin aan de kaak te stellen, gebruikt wordt om hem als persoon ‘te pakken’ en zijn gemeente, toevallig mijn gemeente, als een verblijfsoord voor misdadigers af te schilderen. De man spelen in plaats van de bal heet dat dan. Ik word daar heel opstandig van.

Bij deze hier mijn officiële persoonlijke mening op de hetze van de voorbije dagen : ik vind de mening van sommigen als zou Maurice Lippens hier net als Martin ook niet op de Zeedijk mogen wandelen zeer laag bij de gronds. Maurice Lippens vergelijk je niet met iemand die haar man heeft geassisteerd bij het verkrachten van kinderen. Maurice Lippens vergelijk je niet met iemand die kinderen heeft laten verhongeren in de haar kelder. Dag na dag na dag…

Dat doe je niet. Punt.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s