Kom Comedy with me!!!

We worden allemaal ziek van dat weer, zegt de gazette, maar gelukkig bestaan  daar middeltjes tegen. Chocolate en wijn bijvoorbeeld. Maar daar mogen we ons niet alle dagen mee vullen. Op reis gaan, dat ook, ja, maar you can run but you can’t hide. Het regent zelfs in het buitenland. Dus rest er ons maar één iets : COMEDY !!!!  Natuurlijk!

De studenten van de afdeling Cabaret&Comedy (daar ben ik één van) …u zag ons al op Nagt, u applaudisseerde voor ons op het leerlingenconcert in Scharpoord, u kwam al  eens met ons proeflachen in lokaal 14…en nu…nodigen wij u uit voor een Comedy Night @ deKunstAcademie.

Maandagavond 3 JUNI vanaf 19uur in deKunstAcademie Knokke-Heist

treden wij op. Het wordt voor ons heel spannend want wij verwachten die avond niet alleen de gulle lach en een staande ovatie. We spelen ook voor een ‘goe rapport’. Een jury bestaande uit twee sexy droogstoppels zal ons de hele avond lang quoteren en ons achteraf van commentaar en veel of weinig punten voorzien. We zijn en blijven nu eenmaal studenten.

Op het programma van wat dus ons comedy-examen is, staan verbeterde versies van al wat we het voorbije jaar al hebben gebracht. Kriebel zal haar jogging nog eens uit trekken (maar eerst zal je zien wat met haar gebeurt als ze zenuwachtig wordt), Mieke zal haar kinderen er nog eens uit duwen, Clara haar rad doen draaien…maar…ook de rest van onze  groep staat te springen om hun materiaal op u uit te testen. ‘Vriendinnen’ Petra en Suzanne doen ‘iets’ met hun goeroe, Tynni ‘iets’ met haar fruit. En Sarah en Jeroen? Die pogen alleen maar…

Wil je er bij zijn op 3 juni. Berichtje sturen aub. En ja nog iets. Nu Pinkstermaandagnamiddag 20 mei is er opendeur in deKunstAcademie. Er is vanalles te doen. ’t Is er hier de plaats niet voor om heel het programma uit de doeken te doen.  Dus zie www.dekunstacademie.be. Ik beperk me hier tot het reclame maken voor mezelf: mijn zoon zal er drummen en ik zal er spelen op een open repetitie les. Komen kijken mag. Maar niet als je ook naar de comedy night komt. Je zou me absurd beu geraken.

Kriebelgroetjes en tot binnenkort ergens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s