Pa 05.02.1935-02.12.2013

Vader_Patrick_-_230708

Dank je wel lieve vrienden en familie, voor elke knuffel, elke zoen, elk woord, bezoekje, sms, kaartje of mail waarmee jullie ons de voorbije dagen, weken en maanden hebben gesteund.

Voor diegene die nog niet op facebook actief zijn, als je dubbelklikt op voadere hier, zie je de fotoreportage die we gisteren tijdens de uitvaart hebben getoond.

Groeten aan iedereen. Ik hou het hier de komende tijd nog even stil. Prettige Kerstdagen, een mooi nieuw jaar en tot binnenkort.
Christel

2 Comments

  1. Beste Christel, Mijn welgemeend medeleven bij het overlijden van je papa. Ik verneem het nu pas via je post, vermoedelijk omdat ik niet zo’n facebookmens ben. Woorden van troost zijn er trouwens nauwelijks bij het overlijden van vader of moeder. Het overlijden van mijn vader heb ik trouwens nog steeds niet helemaal verwerkt, en dat was 28 jaar geleden. Het is goed te weten dat je met je pa zoveel mooie tijden hebt beleefd. Dat is de beste troost. Getuige je schitterende fotomemoriaal. Het ga je goed en we denken aan je. cheers aj

  2. Oprechte deelneming. Mijn eigen vader “ging” 25 jaar geleden en ik mis hem nog steeds; zulke personen kan je altijd weer voor de geest halen … .
    Hij zal ook wel trots geweest zijn op jou, je gezin en je gedreven kriebel(d)ingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s