Lekker Valentijn

Valentijn…het is al lang niet meer het feest van enkel maar de verliefden. En geliefden. Het groeide het voorbije decennium ook uit tot een sterk commercieel product. En het is een dag geworden waarop je ‘people you care for’ gewoon eens zegt dat je van hen houdt, op de een of andere manier. ‘I care for’…mijn lezers, daarom breid ik mijn blogleven hier de komende weken nog een beetje uit. Wist je trouwens dat jullie met zijn allen deze en mijn reisblog samen al zo’n 100.000 keer hebben aangeklikt! Spectaculair!

(Wist je…om in de lijn van het commerciële Valentijn verder te gaan dat je op deze blog ook kan adverteren…:-)

Valentijn dus. Ik heb het daarnet al op mijn facebookpagina geponeerd. Sommige heren komen bij hun dame af (of omgekeerd) met het verhaal dat het voor hen elke dag Valentijn is, en dat ze hun geliefde elke dag graag zien. Dat is fijn voor hen. Maar ik wil vandaag wél een cadeautje. Een verwittigde Braven is er twee waard!

Wist je trouwens dat je vandaag en dit zelfs nog tot 16 feburari – ik zal er wel niet geraken maar ik vind het een mooi gegeven – dat je  op het dakterras van de The Shard in London, 244 meter hoog boven het onder water gelopen Engeland, in de pop-up champagne bar het glas kan heffen op de liefde. Deze morgen zijn er zelfs vijf huwelijksaanzoeken geweest. Zalig. Nu, ik vind het tijd dat ik iets aan mijn hoogtevrees doe. Mijn volgende bezoek aan London zal dus vast en zeker The View from The Shard omvatten. En dat zal stantepede vast en zeker opnieuw leiden tot een boeiend verhaal. (Zonde toch dat dat hoge Casino bij ons in Knokke er niet zal komen.)

1654409_612637062123669_1954810095_n

Ter afsluiting…ik krijg de laatste tijd zo’n overdonderende hoeveelheid reisinfo binnen dat ik heb besloten ze geregeld te bundelen in een travelweetjesrubriek.   Zo schijnt het, neen, ik weet het zelfs zeker dat de paella in Benidorm lekker is…Je leest er meer over hier.

Zo, dat was het voor vandaag. Prettig Valentijn allemaal, geniet van de mensen om je heen. Een beetje meer dan andere dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s