Portret Wim Van Kerckvoorde (en ander Kriebelnieuws)

Na een duwtje in de rug van ORO nieuws hebben mijn blogs gisteren ook een artikel in KH Wijzer gekregen, waarvoor dank, wat mijn aantal hits meteen opnieuw een flinke boost heeft gegeven. Zalig.

Mijn komende planning ziet er uit als volgt. Op weekdagen buiten de schoolvakanties zal ik hier  een blog de virtuele wereld insturen. Er komt normaliter één portret per week en één reispost per week, minstens één column en minstens twee andere stukjes die ik zal invullen naargelang de inspiratie van de dag. Tijdens de vakantieperiodes leg ik het tempo wat lager. Ervaring heeft uitgewezen dat in de vakantie minder lezers online actief zijn. In periodes van buitenlandse missies voor de gazetjes zal ik mijn best doen om jullie live (maar niet rechtstreeks … 😉 te laten meevolgen. Is ook fijn voor mijn thuisblijvers hier dan.

Na mijn panda’s van gisteren…heb ik vandaag een nieuw portret voor jullie in petto. Het verscheen in de Streekkrant een week of twee terug. Het is de neergeschreven versie van het gesprek dat ik een paar dagen ervoor had met de directeur van de MAKZ hier in Knokke-Heist, Wim Van Kerckvoorde. De mens heeft nogal een promotie gemaakt zeg…Hij wordt zowaar directeur van alle GO!-scholen van de scholengroep 25, die strekt zich uit van Knokke-Heist, Blankenberge tot De Haan, Brugge, Torhout en omstreken en nog een paar andere randgemeentes. En ik wou daar een beetje meer over weten… Lees hier verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s