Lachen met…Javier Guzman

Let op mensen, hij is misschien wel meer een Hollander dan zijn naam laat vermoeden, maar hij komt wel helemaal naar Knokke-Heist om hier op te treden, en naar het schijnt zijn er nog een paar plaatsen vrij.

Delirium II – Javier Guzman

 Op vrijdag 14 maart om 20 uur kan je topcabaretier Javier Guzman in actie zien in CC Scharpoord. Javier Guzman (1977) is één van de meest bekende en gevierde cabaretiers in Nederland. In 2002 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij voor bomvolle zalen.
 

Javier Guzman was laatst te gast in Knokke-Heist in 2010 met ‘Por Dios’, een voorstelling waarin hij het thema religie tot op het bot fileerde.

‘Delirium II’ neemt ons mee op een – vaak grappige, soms ontluisterende – trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelplein. Daarmee is het de meest autobiografische en confronterende show die Javier ooit maakte.

 “Toch besef je voortdurend dat Javier Guzman niet alleen heeft gewankeld op het randje, maar ook dat die absolute afgrond nooit echt ver weg is. Dat injecteert zijn uiterst persoonlijke en confronterende nieuwe programma met gevaar en tragiek.” (***** De Telegraaf – Marco Weijers)

 

Prijs: €18 / € 17 kortingskaarten / € 15 uitpas, CJP, groepen +10 pers. Tickets via cc.ticket@knokke-heist.be

JAVIER_Guzman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s