Blue&White D-8

Nog acht keer slapen…en we mogen een nachtje niet slapen. Bijna Blue&White party tijd en man, man, man, het wordt een topeditie!!!

Voor we deze laatste acht nachten, en het komende chocoladen paasweekend intrekken, hier nog wat hot van de naald B&W nieuws.limo

 

Om te beginnen kan je een rit winnen naar de Blue&White party in deze limo.

“Met de LIMO naar de Blue&White?

Met de LIMO naar de Blue&White? Het kan…Het Blue&White team heeft dankzij Limosineverhuur Limodeluxe een limorit in de aanbieding. Die rit vertrekt op 26 april 2014 om 20u van uw locatie in Knokke-Heist naar feestzaal ’t Verzet op domein Sportoase waar de 5de editie van de Blue&White zal plaatsvinden.

Wil jij deze rit in een luxueuze limousine winnen? Wil jij op de Blue&White arriveren in echte stijl? Overtuig ons dan. Mail ons in een tekstje van maximum vijf regels de reden waarom net jij op deze rit recht zou hebben. De meest overtuigende, originele Blue&White gedachte wint de rit… Succes!

Deelnemen doe je door te mailen naar info@blueandwhiteparty.be, voor woensdag 23 april 2014.”

***********************

Verder kan je ook nog altijd Blue&White party tickets kopen, bij PCS in de Smedenstraat of bij de Record Bank in de Lippenslaan.

***********************

Ook nog een dikke merci aan Tam-Tam. Daar kan je deze week niet alleen mijn B&W Kriebel lezen. Ook de affiche staat er netjes in afgebeeld…en je zal er ook dit artikel kunnen lezen:

In Zee met B&W

Nicolas Decoster, DJ van de Blue&White party heeft mee zijn organisatorische schouders onder het event gestoken. Op enkele dagen voor de vijfde editie van de party van het jaar, verraste Nicolas de vier oprichters van de benefietparty Cathy Swinnen, Christel Bedert, Peter Demuynck en Yves Merlevede met een heel fijne locatie om de laatste details van de voorbereidingen te doorlopen. Hij nodigde het Blue&White team uit voor een tocht in een zeiljacht op de Noordzee in één van de acht zeilboten van de Channel Sailing vloot. Nicolas Decoster, DJ in hart en nieren is tevens een verknocht watersporter. Als mede-eigenaar van zeiljacht-charterbedrijf Channel Sailing in Zeebrugge verhuurt hij zeiljachten met en zonder schipper, ook voor zakelijke incentives. Je leest er meer over op www.channelsailing.be. Partytickets voor de Blue&White op zaterdag 26 april in zaal ’t Verzet zijn nog te koop via de website www.blueandwhiteparty.be, bij PCS Knokke, Smedenstraat 5 en bij Record Bank Lippenslaan 34 Knokke. (foto FRLA)

FRLA_B&Wparty_130414_1

 

Met dank aan DJ Nicolas Decoster voor een ongelooflijke…zeilervaring. Met dank aan Freddy Lamote voor de ongelooflijk schone foto’s. Die kan je trouwens bekijken op zijn facebookpagina.

Blue&White affiche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s