Voetval…ai dat doet zeer…

Ik voel het niet hé. Ik voel het niet. Voetbal, my ass. Opgefokte ventjes die tegen ballen schoppen, onderweg mekaar voetje lappen, daarbij luid schreeuwend neervallen om een strafschop af te dwingen, mekaar in de armen vliegen als ze gescoord hebben terwijl hun rivaliserende supporters ruzie maken, al dan niet fysiek. Die supporters juichen hun helden toe als ze scoren,  en ze doen aan extreem uitjouwen bij het minste foutje. Ze betalen veel te veel geld voor tickets en vliegtuigreizen om ‘hun’ voetballisten aan het ‘werk’ te kunnen zien, terwijl die voetballisten worden betaald gelijk zot en in ’t Zoute rondrijden met kapitalen van auto’s.

Ik voel het niet. Ik vind het belachelijk. Net aan mij vragen ze dan om een paar stukjes voor de voetbalkrant te schrijven. Wat een mens allemaal niet moet doen om zijn boterham te verdienen.

Maar ik relativeer.

Dit met dank aan Coca-Cola, een drankje dat ik verfoei. Het smaakt naar vergif en de zeldzame keren dat ik het heb gedronken moest ik ervan kotsen. Maar als ik hun reclamecampagnes zie, kijk ik hun werk bewonderend toe. Wat zijn die sterk in marketing. Prachtig gewoonweg.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s