Blue Buddha Magazine n°5

Ook deze keer heb ik opnieuw mogen meewerken aan het Blue Buddha Magazine, n° 5 al…#happy #proud

magazine 5

Ik citeer de Blue Buddha nieuwsbrief :

 

“Beste Lezer,

 

 

 

Het seizoen is volop aan de gang en het toerisme draait op volle toeren. Blue Buddha lounge is ondertussen aan zijn vierde zomer toe. Onlangs hadden we een spetterende party voor ons driejarig bestaan. Uiteraard mochten foto’s niet ontbreken, je vindt ze dan ook in dit nummer terug.

 

 

 

Met de Schepen van Strand en Toerisme Anthony Wittesaele hadden we een uitgebreid gesprek over het zomerseizoen en het toerisme in onze badstad.

 

 

 

Ook Miguel Dheedene, onze kledijpartner met 7 For All Mankind; Kristof Darcon, organisator van onder meer Summer festival en Laundry Day en mede-organisator van Blue Buddha Bay Open Air Club en Welcome to St Tropez; laten we aan het woord. We hadden ook een gesprek met Nick en Kelly van Soleado Rood over het 24-jarige bestaan van de beachclub

 

 

 

Dr. Goosens, ex Rode Duivel dokter; Marck Coucke, voorzitter KV Oostende; Vincent van Honsebrouck, voorzitter voetbalclub Knokke; Frank & Hans Thiers van Scuderia Monza race team en onze Knokse sprintster Axel Dauwens komen uitgebreid aan bod in ons hoofdstuk Sport.

 

 

 

Deze zomer organiseren Blue Buddha Knokke en Monroe Beach op 21 juli een promofeest in St-Tropez, namelijk Fête des Belges. We vieren met andere woorden onze nationale feestdag dit jaar in stijl op Eden Plage.

 

 fete des belges

 

Bij het ter perse gaan van deze editie is het Blue Buddha team volop bezig met de voorbereidingen van ons driedaags zomerfestival op het strand van Duinbergen genaamd Blue Buddha Bay Open Air Club. Blue Buddha Bay start op vrijdag 25 juli met de grote opening, op zaterdag wordt het bekende Antwerpse concept Shomi uitgenodigd en op zondag vieren we feest met de bekende discotheek “The Villa” uit Antwerpen. We gaan iedere dag om 16u van start en de Dj line up is er ééntje om u tegen te zeggen. Een niet te missen feest dus!

 

 

 

Naast de vele andere events die we organiseren in Knokke-Heist, is op 19 september Ibiza aan de beurt. Dan is er namelijk een grootse Blue Buddha Pool Party in het prestigieuze Destino hotel van De Pacha group.

 

 

 

Je ziet, beste lezer, Blue Buddha Knokke, Monroe beach en de Soleado stranden doen er alles aan om jullie zomer te maken. We hopen je dan ook te ontmoeten op één van onze events of locaties in Knokke-Heist. En misschien treffen we je wel in St-Tropez of op Ibiza.

 

 

 

Nog veel leesgenot en een goede zomer toegewenst.”

logo 4

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s