Blue & White party 25 april 2015 – save the date

De zon schijnt, het zijn zalige dagen in Knokke-Heist. Wie niet hard aan het genieten is, is hard aan het werken en sommige onder ons – wij- kennen gelukkig de kunst om de beide te combineren. De Blue&White party ligt ondertussen een paar maanden achter ons. Het was onze doelstelling, toen we met ons event zijn gestart, onze gasten een schoon feest te geven. We weten ondertussen al een klein beetje hoe dit moet…  Onze vijfde editie was een topper. Onze DJ speelde de pannen van het dak. De dansvloer was uren aan een stuk continu in beweging. We introduceerden dit jaar ook opnieuw enkele invalshoeken die ons feest net dat ietsje meer geven. De knuffels vielen hard in de smaak. De fotografen hadden er goed hun werk mee. We toverden met waanzinnige lichteffecten ’t Verzet om tot de Blue&White partyzaal bij uitstek. Dat kost allemaal. Maar zie. De rekeningen zijn geteld, de facturen betaald, de formaliteiten vervuld. En we zijn trots, blij en tevreden dat we, met dank aan u, onze sponsors en onze consumerende Blue&White partygangers, er opnieuw in geslaagd zijn een mooi bedrag van 4000 euro bij elkaar te feesten.

luc en yves

We hebben het bedrag ondertussen overgemaakt aan het begeleidingscentrum Spermalie waar deze zal aangewend worden voor de vloerbekleding en zaalinrichting van een veilige bewegingsruimte voor kinderen en jongeren met meervoudige complexe handicaps. Kinderen voor wie zich eenvoudige zaken als het zich voortbewegen van de ene kant van een zaal naar de andere geen evidentie is. We zijn het begeleidingscentrum gaan bezoeken. De matten die zullen dienen voor de grondbekleding zijn ondertussen al aangekocht. Ze moeten nog enkel overzeild worden zodat ze niet gaan schuiven voor nieuwe gevaren zorgen voor de spelende kinderen. We waren ontroerd en…we hebben er ons, samen met Luc die als opvoeder in het centrum werk, al eens op wat wij onze knuffelvloer gedoopt hebben, neergeflokt ook natuurlijk. We zijn Blue&White people hé, super-emo mensjes, maar allways into fun. Getuige de foto.

blue en white

Beste vrienden, wat we willen zeggen is, dank u wel. Dank voor uw steun, voor uw aanwezigheid, voor uw hulp, voor uw vrijwillige medewerker op onze Blue&White party, dank voor elke euro die u hebt gespendeerd en wij aan ons goede doel konden schenken.

Dank. En noteert. The Blue & White party Final Edition zaterdag 25 april 2015.

Hartelijke Blue&White groeten

 

Cathy Swinnen, Christel Bedert, Peter Demuynck, Yves Merlevede, Nicolas Decoster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s