En dat allemaal tijdens een politiestaking…

Terwijl elders in het land politieagenten staakten en betoogden, gebeurden dichter bij huis belangrijker zaken.

* Hoofdcommissaris Etienne Stockx vertelde tijdens de maandelijkse persbabbel in de Pavillon dat hij op 1 maart 2015 zijn mandaat als korpschef bij de lokale politie Damme/Knokke-Heist beëindigt. “Goed leiderschap vraagt lef,” las hij tijdens zijn verklaring voor. “Ook het lef om tijdig in te zien wanneer het tijd is om de organisatie los te laten en de fakkel over te dragen aan de volgende, enthousiaste generatie leidinggevenden.” Slik.

*  Maandag pleitte UNIZO voor een volwaardige aanpak van Zeebrugge als badstad. “Op maandag 22 september zaten het bestuur van UNIZO Brugge Stad & Haven en het bestuur van UNIZO Dudzele samen met schepen Decleer over de specifieke problematiek van Zeebrugge. Brugge is een badstad en dit wordt bij beslissingen van de gemeenteraad vaak over het hoofd gezien. UNIZO pleit voor een volwaardige aanpak van Zeebrugge als badstad.” Ik ben voor.

* Ondertussen werd in de persberichten van Knokke-Heist benadrukt dat de gemeente is niet opgenomen in het afschakelplan en hoeft dus geen afschakeling te vrezen op momenten van energieschaarste. Ik had niet anders verwacht.

Ik ben benieuwd wat er nog allemaal uit de bus zal vallen vandaag.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s