De Filippijnen na tyfoon Hayan

Een geef graag een duwtje in de rug aan een project van mijn friends:

De Filippijnen na tyfoon Hayan: een atypisch Aziatisch land door Karel Corthals

Op vrijdag 28 november is kenner Karel Corthals te gast bij Volksontwikkeling Knokke-Heist, het samenwerkingsverband tussen vtbKultuur Knokke-Heist en Davidsfonds Knokke. Deze specialist van de Filippijnen legt op onnavolgbare wijze uit waarom een reis daarheen een absolute must is. Een archipel van meer dan 7000 eilanden met meer dan 100 miljoen inwoners geprangd tussen China, Vietnam, Maleisië en Indonesië in en toch volstrekt anders. Door een mix van  zowel Spaanse als Amerikaanse en natuurlijk ook Aziatische invloed is het een pièce unique in de wereld. En de bevolking blijft, ook na de verschrikkelijke tyfoon Hayan of Yolanda,  altijd opgewekt en hoopvol en dus een plezier om te ontmoeten.

De avond wordt bijgewoond door Zijne Excellentie Robespierre Bolivar, Consul-Generaal (momenteel Chargé d’Affaires ter vervanging van Ambassadeur Z.E. Victoria Bataclan), Attachés de heer en mevrouw Gamboa en Ere-Consul-Generaal Peter Van Bogaert.

Voor alle geïnteresseerden zullen er een resem toeristische brochures voorhanden zijn om ideeën voor een volgende reis op te doen !

De voorstelling vangt stipt aan om 20 uur.

Georganiseerd door vtbKultuur Knokke-Heist

Inschrijven: vtbKultuur Knokke-Heist / Dominiek Segaert / 0479691865 / dominiek.segaert@skynet.be  / www.vtbkultuurknokkeheist.be

8 EUR / 5 EUR LEDEN DAVIDSFONDS, VTBKULTUUR, UITPAS, CJP

ABONNEES VOLKSONTWIKKELING: GRATIS

Filippijnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s