KriebelKerstCadeautips

Originele Kerstcadeaus? Die vind je bij de IKEA natuurlijk! Grapje. Uiteraard zijn bij IKEA de meest leuke hebbedingetjes te vinden maar wil je het iets gevatter, volg dan de Kriebeltips op.

* Origineel en met respect voor land van herkomst: de leukste en lekkerste cadeautje zijn natuurlijk te vinden bij Oxfam. In Knokke-Heist liggen die zelfs in een gloednieuwe winkel uitgestald. Ik ben vooral fan van de witte wijn met het blauwe label -dat heeft wellicht iets te maken met mijn Blue&White roots – de wijn genaamd Chenin Blanc van de Zuid-Afrikaanse Groot Eiland Farm laat ik graag combineren met bananenchips. Mjammie…

*Lectuur. Tips zijn altijd welkom. Na een reeks Ken Folletjes ben ik de Vliegenvanger aan het lezen. Maar die vliegt in een roes voorbij. Ondertussen hou ik het AJ’s Baziel&Flavie in Knokke-Heist. Ik heb een paar boeken op voorraad mail mij indien interesse. (Mailen kan via mijn werkadres info@communicatiesprong.be)

*Mag het iets meer zijn? Geef je geliefde eens een hotelkamer cadeau! Mijn trouwe volgelingen weten dat ik een zwak heb voor de hotellerie. Het heeft te maken met het feit dat ik mijn ‘carrière’ destijds bij IBIS ben gestart natuurlijk. Maar wist je dat je ook in Zeebrugge IBIS Styles-kamers of Holiday Suites kan kopen? Als investering of gewoon om er gezellige tijd in door te brengen al dan niet met…Kiefer Sutherland op televisie. (Om deze laatste te snappen moet je mijn column in De Streekkrant van volgende week lezen. Sorry meer kan ik hier nog niet verklappen.)

*Mag het ook eens anders zijn? Ik heb het voorbije half jaar achter de schermen meegewerkt aan de bekendmaking van Het Jachthuis, een gloednieuwe jacht- en buitenwinkel in dichtbije buurgemeente Maldegem. Het Jachthuis organiseert kerstshoppingdagen van 18 tot 23 december 2014. Naar het schijnt hebben ze er naast hun cadeautjes (waaronder cadeaubons – manchetteknopen – petten, hoeden en sjaals – riemen – hemden en pulls – boeken en dvd’s – messen en toebehoren – tassen en geweerfoedralen – sokken en handschoenen – gadgets – onderhoudsmateriaal) ook heel lekker glühwein maar die kan ik niet proeven want ik moet BOB zijn af en toe. Dus hou ik het maar bij warme choco. Kan ook.

*Me? Ikke? Ik krijg graag bongobons of vivaboxen. Ik weet dat dat dingen zijn die vaak in ’s mensens kast blijven staan maar bij mij niet zulle. Ik trek er graag op uit en met die boxen kan je al eens een ontdekking doen. Al kan je dat ook doen door zomaar iets te boeken. Bovenaan mijn verlanglijstje staat een nieuw valies en daarmee wil ik dan op een stakingsvrije dag naar Zaventem trekken en zomaar een vliegtuig nemen naar ergens. Zou dat geen mooie kriebel opleveren…?

********************************

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s