Heistlaan toe op 6 januari

ter info:

Nieuwe hinder Heistlaan

In januari zorgen de werken op de Heistlaan voor nieuwe hinder en gewijzigde omleidingen. Op 6 januari zal de Heistlaan voor één dag afgesloten worden aan de rotonde met de Dudzelestraat. Het verkeer moet dan omrijden via de Alfred Ronsestraat. En van 5 januari tot eind maart wordt de Fontainestraat tijdelijk terug opengesteld voor fietsers.

Op 6 januari wordt de Heistlaan 1 dag onderbroken ter hoogte van de nieuwe tunnel, aan de rotonde met de Dudzelestraat. Via deze tunnel zal de Heistlaan de nieuwe A11 kruisen. De tunnelwerken zijn al sinds april 2014 aan de gang. Op 6 januari zal de aannemer een tijdelijke brug, die nodig was voor de grondwerken, weer afbreken. Het verkeer uit beide richtingen moet die dag omrijden via de Alfred Ronsestraat, van 06u tot 18u.

Voor de fietsers wordt de Fonteinestraat tijdelijk terug opengesteld van 5 januari tot eind maart. De Fonteinestraat was sinds maart 2014 afgesloten, maar wordt nu terug opengesteld om een veilige fietsroute te kunnen garanderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s