Braven en zijn Barbour vestje….:-)

Vorig jaar, toen Dochter en Zoon samen met Friends gaan skiën waren in de Zwitserse bergen, hebben Braven en ik de P&O-boot genomen naar Hull alwaar we intens genoten hebben van de prachtige woeste natuur die het noorden van Engeland rijk is. Hoe goed wij dat dan daar gesteld hebben, lees je HIER. Trouwens, ik mag binnenkort terug naar het zuiden van Engeland, ik kijk daar héél erg naar uit, maar ik hoop dat niet veel langer dan binnenkort Braven en ik ook nog eens de tijd vinden om naar het noorden te varen en daar eindeloos rond te toeren en extreem veel te wandelen.

Dit gezegd zijnde…op weg naar huis, vorig jaar, waren we een beetje te vroeg terug in de buurt van Hull om al aan boord van ons schip te gaan. We zijn dan wat gaan shoppen in het nabij gelegen zeer charmante stadje Beverly. Het werd een topshopdagje want we ontdekten er een Barbour boetiek en in die boetiek ontdekten we hét Barbour jasje waar Braven al zo lang naar op zoek was.

Dat was vorig jaar…

Vandaag moeten we zo ver niet meer lopen. Het enige wat we moeten doen is naar Maldegem rijden, want in Maldegem, in de nieuwe boetiek Het Jachthuis, verkopen ze sinds dit jaar ook de collectie van Barbour! En weet je wat het goede nieuws is? Het dames en herenmodel van  klassieke waxed jacket ligt daar nu momenteel in de winkel.

Dus…sta me toe, beste lezer, op mijnen blog een keer mijnen enthousiasme over Het Jachthuis te delen en reclame zot te maken voor Het Jachthuis…

Wil je mijn enthousiasme delen? Klik dan op de onderstaande pub naar de Facebookpagina van Het Jachthuis, like de pagina en maak kans op de afgebeelde Led Lenser.

actie-ledlenser

Barbour_Countrywear_Sapper Jacket Tweed-MWO0181_300dpi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s