The Levellers komen deze zomer naar Kneistival!

 Levellers 2012 live - credit R Marrison

Kneistival viert dit jaar zijn 30ste verjaardag. Het gratis pop- en rockfestival zal dit jaar van maandag 20 juli tot en met zaterdag 25 juli de put van Heist opnieuw vullen met fantastische optredens en warme ambiance. Er wordt door de organisatie nog volop gewerkt aan het programma van deze fantastische week, maar met trots kondigen ze al de eerste namen aan.

 

De Britse folkband The Levellers komt op donderdag 23 juli Heist in lichterlaaie zetten met hun grootste hits. Met oa. ‘One way of life’ en ‘Liberty Song’ oogsten ze in de jaren ’90 heel wat succes.

 

De Nederlandse rockband Kensington is de tweede naam op de affiche. Met geweldige zanglijnen en klinkende instrumenten bewijzen ze dat ze zich kunnen meten met bands als Editors en Kings of Leon. Kensington scoorde stevige hits met “Streets”, “All or nothing” en “War”.  

 

Op woensdagnamiddag is er voor het eerst een optreden voorzien voor het jonge volkje. De Ketnet Band laat op 22 juli om 14:30 uur hun leukste liedjes los op hun kleine en grote fans. Ze staan elke keer opnieuw garant voor een knotsgekke en wervelende show.

 

Hou de gloednieuwe website (www.kneistival.be) of de Facebookpagina van het Cultuurcentrum Knokke-Heist in het oog voor alle info over Kneistival. De komende weken worden er unieke wedstrijden gelanceerd en zullen ook meer namen worden onthuld. Het campagnebeeld is klaar, de eerste namen zijn gekend, laat die zomer maar snel komen!

kneistival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s