Belgische primeur Tagad’Art in Knokke-Heist

Paardenbericht vers van de pers…

Première voor België in Knokke-Heist: Tagad’Art

Knokke-Heist biedt u deze zomer opnieuw een unieke ervaring. De badstad pakt uit met de Belgische primeur: Tagad’Art. Na de première in het Franse Lille is Knokke-Heist de tweede halte tijdens hun buitengewone rit door Europa. Het is een poëtische paardenshow waar u een mix van dressuur, muziek, dans en indrukwekkende acrobatie gecombineerd met een vleugje Knokke-Heist te zien krijgt. Een adembenemend schouwspel tussen mens en paard gecreëerd door de gerenommeerde Benjamin Aillaud.

Benjamin Aillaud is de choreograaf van onder andere Cavalia en Odysseo. Benjamin Aillaud werd geboren in een klein dorpje in de Pyreneeën en heeft ondertussen al een gerespecteerde reputatie uitgebouwd op het hoogste niveau in de paardensport. Hij verdiende een plaats in het Franse team en viel in de prijzen tijdens de wereldruiterspelen in 2013. Hij slaagt er keer op keer in het publiek te verbijsteren door de grenzen af te tasten tussen mens en dier. Het intrigerende samenspel van dans, muziek, 28 paarden en 25 artiesten zorgt voor een spectaculaire show waar plaats is voor verwondering. Dit is de ideale gelegenheid om een zomerse dag mee af te sluiten voor zowel jong als oud. Vanaf 11 juli tot midden augustus zal deze Belgische primeur terug te vinden zijn in de gezellige chapiteau naast het station in Knokke.

Anthony Wittesaele, schepen van Toerisme: ‘Ik koester hoge verwachtingen van dit evenement. Tagad’Art is een show die de zomer van Knokke-Heist naar een nog hoger niveau zal tillen en nog meer bezoekers zal aantrekken om ook van het aanbod van galeries, gastronomie en shopping te genieten. Dit initiatief past bovendien perfect bij de uitstraling van onze badstad.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s