De zomer evenementenpocket Blankenberge is uit, ook online!

Wil jij ook weten wat er deze zomer allemaal te beleven valt in Blankenberge? Vanaf deze week staat de digitale versie van de Blankenbergse evenementenpocket online (doorbladerbaar op http://www.blankenberge.be). Vanaf 30 juni is ook de gedrukte versie beschikbaar.

De pocket is ideaal voor wie op de hoogte wil zijn van alle grote en kleine activiteiten vanaf 1 juli tot het einde van het jaar. De gedrukte versie van deze handige pocket – 40 bladzijden – is gratis verkrijgbaar in de Dienst Toerisme op het Koning Leopold III-plein.

Een aantal blikvangers in het zomerprogramma zijn de expo RaveelXL in het CC casino, de kunstwerken van ‘Beaufort’ op het strand bij het oosterstaketsel en in de Sint-Rochuskerk, de expo ‘Sport en spel’ in het Belle Epoque Centrum, het beeldenproject ‘Zomersculpturen’, Radio2 Zomerhit, de Muziekmaandagen met kidsanimatie aan de haven, de Parkiesconcerten in Park De Craene, vuurspektakels en muzikaal vuurwerk, film in open lucht, de Paravangfeesten en het Bloemencorso.

Het volledige evenementenaanbod met updates vind je ook op http://www.uitinblankenberge.be.

evenementenpocket blberge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s