Gratis naar Circus Pipo in Wenduine!

Wij hebben tien gratis duotickets te verdelen voor de LASERMAN ON TOUR MET CIRCUS PIPO in Wenduine. De tickets zijn geldig voor de voorstelling van zaterdag 4 juli om 19u. Mail naar christel@communicatiesprong.be

Het Belgisch Nationaal Circus Pipo stelt de tenten op aan De Branding in Wenduine. Van zaterdag 4 juli t.e.m. zondag 12 juli brengt het een boeiende circusshow met een heerlijke eigentijdse mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties.

Hedendaags circus, daar staat het Belgisch Nationaal Circus Pipo voor. De artistieke juniordirectie Tony, Mike en Natacha brengen met een enthousiast team van jonge artiesten een moderne circusvoorstelling. Kwaliteit is hier het centrale thema, met internationale artiesten, dieren, moderne licht- en geluidsinstallaties… Kortom: een hedendaagse, volwaardige circusshow van hoog niveau!

DÉ SENSATIE VAN 2015: LASER MAN
In 2015 presenteert men vol trots een internationale attractie die VOOR HET EERST IN BELGIË op tournee gaat: LASER MAN! Deze act combineert op verbluffende wijze de nieuwste technieken en visuele effecten met circuskunst!

Clown Pipo is de centrale gastheer en de lieveling van groot en klein! Samen met de andere clowns zorgt hij voor doldwaze fratsen en muzikale intermezzo’s. De jongste telg van de familie, Charly Jr. (13 jaar), zal naast zijn muzikale kunsten iedereen verstomd doen staan bij zijn uniek diabolo nummer, waarbij hij deze duivelse tollen door de lucht weet te slingeren en op grandioze manier terug opvangt.

Spanning en sensatie in de nok van de circustent, daarvoor zorgen de charmante luchtacrobates aan de trapeze of het verticale koord. Eveneens sensationeel op grote hoogte is de stoelenbalance. De hoelahoep-virtuoze en de Argentijnse bola-bola-artiesten zorgen samen met de illusionisten dan weer voor véél temperament en verbazing!

GEEN CIRCUS ZONDER DIEREN
De 4 charmante Zwitserse Bella’s doen het jonge publiek kirren van plezier tijdens hun mooie wals. Daarnaast maken ook Tinkerpaarden, ezels, lama’s, ganzen, honden, duiven… hun opwachting in de piste van het Belgisch Nationaal Circus Pipo.

Een prima gelegenheid om met de hele familie tezamen een feestelijk spektakel mee te maken. De slogan ‘HET CIRCUS VOOR IEDEREEN’ mag men trouwens letterlijk nemen: het circus is er voor jong en oud met toegankelijke ticketprijzen. De comfortabele circustent is bovendien rolstoelvriendelijk!

Tickets voor de kids kosten € 12,- op de tribunes en € 15,- voor de VIP-loges. Volwassenen betalen respectievelijk € 17,- en € 22,-.

De circuskassa is dagelijks geopend van 10u tot 12u en 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Zondagochtend om 11u is er de FAMILIEDAG voorstelling, volwassenen betalen dan kinderprijzen!

10 DUOTICKETS TE WINNEN
Win via deze blog één van de 10 duo-tickets voor de voorstelling van zaterdag 4 juli om 19u!
Het volstaat een mailtje te sturen naar christel@communicatiesprong.be .

VOORSTELLINGEN
Zaterdag 04/07 om 16u en 19u
Zondag 05/07 om 11u FAMILIEDAG en 15u
Maandag 06/07 om 16u
Dinsdag 07/07 om 16u
Woensdag 08/07 om 16u
Donderdag 09/07 om 16u
Vrijdag 10/07 om 16u
Zaterdag 11/07 om 16u en 19u
Zondag 12/07 om 11u FAMILIEDAG en 15u

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s