De Blue&White ticket sales is OPEN!

Lieve vrienden,

Het Blue&White team ziet er heel hard naar uit om opnieuw samen met jullie tijdens ‘the party of the year’ te feesten en we hebben goed, goed, goed nieuws want, jullie hebben er lang op gewacht maar nu is het zover: de ticketverkoop voor de final BLUE & WHITE party star edition is gestart!

Effe praktisch:

datum : zaterdag 19 september 2015

locatie: zaal ’t Verzet, domein Sportoase Knokke-Heist (we mogen opnieuw de feestzaal van de jongeren een avondje lenen en zelf ons ook nog eens helemaal jong voelen)

goede doel: To Walk Again.

Tickets zijn te koop bij PCS KNOKKE, Smedenstraat 5, 8300 Knokke-Heist.

We hebben opnieuw twee formules, de party en de VIP.

De party start om 22u. Ticketprijs bedraagt 10 euro in voorverkoop, 12 euro add. (Dit voorverkoop & ‘add’-fenomeen is nieuw. Wij proberen op die manier vooraf beetje zicht te krijgen op het aantal bezoekers dat we mogen verwachten.)

De VIP begint een half uurtje vroeger dan vorig jaar, namelijk om 19u30. We hebben de ‘receptie met hapjes’ uitgebreid tot een ‘walking diner’. Voor onze laatste editie mocht het ietsje meer zijn, vonden we, er zullen zelfs oesters zijn. Tarief is ook ietsje hoger, daar konden we niet van tussenuit. Een VIP-ticket bedraagt 45euro per persoon, daarvoor krijg je wel een walking zesgangendiner, aperitief en wijnen inbegrepen.

–> Er komt opnieuw een cocktailbar. Hannah Van Ongevalle creert voor ons een exclusieve Blue&White cocktail op basis van The Herbalist Gin.

blue&white party

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s