MAMMA MIA! in Oostende

Kursaal Oostende presenteert deze zomer de originele versie met de Engelstalige cast gepresenteerd. De vertaling wordt zowel in het Nederlands als het Frans geprojecteerd. In totaal worden 22 shows opgevoerd in een tijdspanne van drie weken. De cast en crew bestaat uit 55 leden.

Het is de tweede keer dat de reizende versie van de musical Mamma Mia! in Oostende te gast is. De eerste keer, drie jaar terug, was ik compleet betoverd alleen al door het gegeven dat London eventjes in Oostende op bezoek was. Ik woonde toen première toen bij met Zoon die toen amper 10 jaar was en zich zelf een hele ster vond alleen al omdat hij – na alle Plop- en K3’s die hij had bijgewoond – nu naar een échte show mocht en nog meer omdat hij daar een VIP-bandje kreeg omgedaan. Zoon is in Zwitserland nu. Dochter stelde zich spontaan kandidaat o Mamma Mia! te gaan kijken. Ik was zowaar ontroerd, voor, tijdens en na de musical. Zeg nu zelf…met je Dochter gaan kijken naar een musical over trouwende Dochters en Moeders die ondanks hun leeftijd hun streken nog niet verleerd zijn. Zie je wel Dochter, zei ik achteraf. Er zijn nog gekke Moeders. Ze glimlachte. Moedertje toch,….Mamma Mia!…

Het verhaal van MAMMA MIA! speelt zich af op een Grieks eiland. De makers weten exact wat ze willen: het in het collectief geheugen geprente repertoire van ABBA een nieuwe, frisse interpretatie geven. De musical is een gigantisch succes met wereldwijd bijna meer dan 55 miljoen mensen die de show al gezien hebben in meer dan 440 verschillende steden. Dit is een uniek moment voor alle Belgen om deze show van exact dezelfde kwaliteit als in Londen en New York in eigen land te kunnen zien. Dit is wellicht de laatste tour op Belgisch bodem.

21/07 > 09/08/2015
KURSAAL OOSTENDE
KURSAAL-WESTHELLING 12
8400 OOSTENDE

Reservatie

http://www.sherpa.be – 070 22 56 00
Box Office Toerisme Oostende
(ma-zo, 10:00-18:00)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s