Met de Kriebel gratis naar Caals in Blankenberge 2015!

luc caals affiche

Na zijn succesvolle zaalshows vorig jaar in Kusttheater ‘t Colisée, is Luc Caals ook dit jaar met zijn zomerse revue opnieuw richting Blankenberge getrokken. Dat heeft hij niet alleen gedaan: hij geniet er van het uitstekende gezelschap van Eveline Cannoot en Kevin. Wie een dagje kust op een ontspannende manier wil afsluiten, kan dat beslist doen met een show van Luc Caals waar een vleugje humor en een snuifje muziek dé ingrediënten vormen voor een gezellige avond of middag!

Caals in Blankenberge 2015 is een frisse, vernieuwende show. De typetjes die Caals neerzet blijven – gelukkig – de basis vormen van de zomershow. Maar – en daar zit ook het vernieuwende aan deze schitterende show – geen enkel typetje dat werd opgevoerd was te zien in een vorige show. Luc Caals inspireerde zich voor zijn sketches uit populaire thema’s zoals ‘Belgium’s Got Talent’ en het feit dat we allemaal wat langer zullen moeten werken. Dat belooft dus…

Meer mogen we u nog niet verklappen, alleen nog dat de show ook muzikaal een topproductie is en … dat we twee duo tickets gratis mogen weggeven.

Wil je kans maken op twee tickets? Mail dan als de bliksem je beste grap naar christel@communicatiesprong.be voor donderdag 6 augustus 2015.

PRAKTISCH

Waar? Kusttheater ‘t Colisée, Kerkstraat 27, 8370 Blankenberge

Wanneer? Nog tot eind augustus. Klik hier voor de volledige speellijst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s