Marlène de Wouters intiem en openhartig met Rob de Nijs

Vanaf begin september vier weken lang op televisie :

Marlène de Wouters intiem en openhartig met Rob de Nijs

Marlène de Wouters pakt begin september uit met spraakmakende, boeiende televisie in de 4-delige reeks Rob de Nijs Groots. In het prachtige décor van het Antwerpse House of Porters, blikt Marlène met levende legende Rob de Nijs (72) terug op meer dan halve eeuw muzikaal succes. Er wordt geen onderwerp uit de weg gegaan en dat zorgt voor pakkende, openhartige televisie. Het programma – 4 afleveringen van 15 minuten en een extra volledige aflevering van een uur – is vanaf begin september te zien op MENT TV, anne en op een aantal regionale zenders. Het is meteen ook de perfecte opwarmer voor het Rob de Nijs Groots concert, dat op zaterdag 17 oktober plaatsvindt in de Lotto Arena te Antwerpen.

Met vijf blinkende Gouden Oog-onderscheidingen op haar kast, is Marlène de Wouters één van onze meest geliefde televisiepersoonlijkheden. Samen met Lynn Wesenbeek was ze jarenlang één van de leading ladies bij vtm. Sinds 2003 is de sportieve, ravissante de Wouters als gastpresentatrice betrokken bij de Koning Elisabethwedstrijd. Bij de huwelijken van o.a. de Britse Prins William en Prins Albert van Monaco, nodigde de openbare omroep Marlène uit als co-commentatrice. Een volle agenda met lezingen en presentaties – o.a. die van het RTBF programma Libre échange – bezorgen Marlène de Wouters tegenwoordig drukke dagen.

Terugkeer

Ondanks haar zware agenda, heeft Marlène toch toegehapt om gastvrouw te zijn van Rob de Nijs Groots. “Twee maanden geleden kreeg ik de vraag of ik het zag zitten om met Rob een lang, warm en openhartig interview op te nemen. Ik kende Rob vanuit het verleden, toen hij te gast was in één van mijn televisieprogramma’s. Toen al klikte het en dus heb ik meteen toegezegd om mee te werken aan dit interview,” zegt Marlène de Wouters.

Openhartig

Marlène en Rob hebben zich in de prachtige omgeving van het Antwerpse House of Porters teruggetrokken voor een lang gesprek. Rob de Nijs: “Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik meer hou van zingen dan van praten. Maar bij Marlène voelde ik mij vanaf de eerste minuut op mijn gemak en was er de juiste sfeer, die ervoor zorgde dat er een warm gesprek kon ontstaan. Ik heb mezelf erop betrapt dat ik heel open ben geweest. We zijn echt geen enkel onderwerp uit de weg gegaan, integendeel. Het was straight-to-the-point. Mensen die dus niet alleen de zanger, maar mij ook als mens beter willen leren kennen, moeten zeker kijken!”

“Een voorbeeld van Rob’s openhartigheid, is de manier waarop hij praat over zijn autistische zoon Yoshi. De band die ze hebben en hoe ze met elkaar omgaan, dat heeft mij enorm geraakt,” zegt Marlène, die verder nog niet in haar kaarten laat kijken wat betreft de inhoud van het programma.
Vanaf begin september zal Rob de Nijs Groots gedurende 4 weken – met op het einde nog één extra volledige aflevering – te zien zijn op Ment TV, anne en op regionale televisie.

Als tv-document is Rob de Nijs Groots de ideale opwarmer voor het gelijknamige concert dat Rob de Nijs geeft op zaterdag 17 oktober in de Lotto Arena te Antwerpen. Sinds zijn 70ste verjaardag, maakt Rob er een vaste gewoonte van om één keer per jaar uit te pakken met een groots concert. Onder begeleiding van z’n uitgebreide Pur Sang band, brengt Rob niet alleen z’n grootste hits, maar ook nieuw werk. Hij brengt daarnaast ook gastartiesten Gers Pardoel en Jan Smit mee naar Antwerpen.

Rob de Nijs Groots loopt vanaf begin september op Ment, anne en op de regionale televisie.

foto credit Roland Hermans

Tickets en info:
Tickets voor ‘Rob de Nijs – Groots’ op zaterdag 17 oktober in de Lotto Arena, zijn te reserveren via http://www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s