Memo voor mezelf : Jaagpad langs Leopoldkanaal in Knokke-Heist afgesloten voor herstellingswerken

Jaagpad langs Leopoldkanaal in Knokke-Heist afgesloten voor herstellingswerken

Waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV begint vanaf maandag 14 september 2015 met herstellingswerken aan het jaagpad tussen de Sasstraat en de Moerstraat in Knokke-Heist. Tijdens de werken, die ongeveer twee maand zullen duren, wordt het jaagpad afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Het jaagpad tussen de Sasstraat en de Moerstraat langs het Leopoldkanaal is dringend aan herstelling toe. Tijdens de herstellingswerken wordt de bovenste laag van het wegdek verwijderd en vervolgens opnieuw aangelegd. Indien nodig wordt ook de onderlaag vervangen.
De herstellingswerken worden uitgevoerd vanaf maandag 14 september 2015 en zullen, zonder onvoorziene omstandigheden, twee maanden duren. Om de werken veilig uit te voeren is het noodzakelijk om het jaagpad af te sluiten voor fietsers en voetgangers, er is een plaatselijke omleiding voorzien.

De werken zijn weersafhankelijk maar door een goede voorbereiding en een strikte werkplanning voorop te stellen, blijft de uitvoeringstermijn zo beperkt mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s