Gelukkig nieuwjaar vanuit de Vulkaneifel en Nürburgring

Appetite To Discover

Gelukkig nieuwjaar, beste lezer. Mijn familie en ik wensen u een goede gezondheid toe, vriendschap, leesplezier en boeiende ontdekkingen.

Ook in 2016 zal ik blijven toegeven aan mijn onweerstaanbare drang, het Kriebelschrijven en het delen van die schrijfsels van mezelf en van anderen. Hier bij DeKriebelOpReis zal u mijn dichtbij en ietsje verderaf ontdekkingen kunnen blijven volgen, alsook de reisnieuwtjes die mij worden doorgegeven door reisprofessionals, travelagents en persagentschappen van over de hele wereld. Deze zijn ook te volgen op DeKriebelOpReis facebookpagina waar ik graag ook tips en berichten van andere reizende mensen deel. U kan zich ook inschrijven op mijn tweewekeljkse nieuwsbrief. Een mailtje volstaat richting christel@communicatiesprong.be. Reisorganisatoren die op de een of andere manier geïnteresseerd zijn in een partnership met DeKriebelOpReis kunnen me bereiken via hetzelfde adres.

Mijn eerste uitstap van 2016 gaat richting Vallées du Valgaudemar et du Champsaur in de Franse Alpen alwaar het deze week…

View original post 307 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s