Partnernieuws: Nissan NP300 Navara bekroond tot ‘Pickup van het jaar 2016’

Er zijn hoogdagen op komst voor de autoliefhebbers…dus ook voor De Kriebel. Van 14 tot 24 januari 2016, wordt in Brussels Expo de 94ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Beter gekend als het Auto Moto Salon ofte in onze taal, Et ottosalon.

Zoals vroeger in den ouden tijd met Opa ga ik het salon bezoeken, in deze tijden dus met Braven en Zoon. We gaan de zalen in spoedtempo doorkruisen want geduld om een salon te bezoeken hebben we niet, om dan voor langere tijd halt te houden in het motorenpaleis want jah…dat zit in ons genen. Een nieuwe auto kopen doen we thuis, bij de vertrouwde dealer. Mijn Nissantje wordt tien jaar oud…ik hoop dat ik van mijn Braven een nieuwtje krijg. Misschien voor mijn verjaardag?

Nissan lanceert op het salon een nieuw model, de Nissan NP300 Navara. Die werd bekroond tot ‘Pickup van het jaar 2016’. Nu, ik denk dat ik voor een kleiner model zal gaan. Keuze genoeg. En tijd genoeg.

Demeyere Cars in Knokke-Heist en Brugge is immers ter gelegenheid van het salon van 11 januari 2016 tot en met zondag 31 januari 2016 doorlopend open, ook op zondag. De modellen zijn nieuw, de condities nooit gezien, de service eerste klas. Have fun!

08nis15219_dealerad_navaranp300_297x210_nl_ic-page-001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s