2 300 adresjes om voluit te genieten

Appetite To Discover

We blijven nog even in de Pays de Flandre. We ontdekten er een leuk slaapadresje, Au Tonnelier, in hartje Bergues. Au Tonnelier bleek deel uit te maken van het Logis gezelschap, een keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met 2 300 etablissementen in 8 landen (Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland). Sinds de oprichting zowat 70 jaar geleden staan sterke, gemeenschappelijke waarden centraal: de hotel-restauranthouders dragen de gastvrijheid en levenskunst van de verschillende Franse en Europese regio’s uit.

Authentiek dus, vandaar dat we u graag meegeven dat de nieuwe Logis lijst uit is. De gids, met een oplage van 400 000 exemplaren, stelt de 2 300 vakantieadressen van het Logis-netwerk overal in Europa voor. Stuk voor stuk adresjes om voluit te genieten: ‘PlaisiroLogis’!

Dit jaar hebben 90 nieuwe hotels-restaurants zich bij het netwerk aangesloten in Frankrijk, Spanje, Andorra, Duitsland en Nederland. In België zijn er vier nieuwe charmeadresjes toegevoegd aan de…

View original post 234 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s