De vluchtigheid van het medium televisie…

Wat een avontuur was me dat bij Blokken! Ik voelde me een echte filmster. Geschimkt worden als een echte BV, microfoontje opgespeld krijgen, instructies over wat, waar en wanneer je mag rondstappen. Het publiek dat voor je applaudisseert als je wint, en meer teleurgesteld is dan je zelf bent als je niet wint (Ik vermijd hier het woord ‘verliest’ want ik vond het fantastisch op TV, ik voel me echt niet verloren), de sfeer achter de schermen. Zalig genoten heb ik van de hele Blokken opnamedag. En dat blije gevoel spatte zo van het scherm.

 

 

Ik kreeg complimentjes over mijn looks en mijn stem, zelfs over mijn mooie Nederlandsche taalgebruik, al heb ik wel een hele West-Vlaamse ‘a’ gehoord. Hij deed zeer aan mijn oren. Maar samengevat : happy, happy dus.

Eén minpuntje. Tussen moment van enthousiaste deelname en vrolijke uitzending waarin ik honderduit praatte over mijn toffe job, heb ik samen met een resem andere collega’s mijn ontslag ‘gekregen’. (Wie heeft ooit voor het eerst het woord ‘krijgen’ gematcht aan ‘ontslag’???) ‘Sanering’ heet dat. Nog zo’n ambetant woord. Het was de eerste keer in mijn professionele leven dat ik ergens ben ‘moeten’ gaan, en ik kan je verzekeren, het is freaking scary. Vannacht droomde ik dat op toertocht door een prachtig land was en plots niet meer vooruit geraakte. Strop. Met mijn banden vast in het zand. Freaking scary.

Maar tegelijk ben ik razend benieuwd. Wat god weet welk nieuw avontuur er op mijn pad ligt. Misschien vind ik nu dé job van mijn leven. Kom ik een vooruitstrevend bedrijf terecht. Leer ik alweer nieuwe mensen kennen. Ik zie er al naar uit. Op naar de toekomst dus!

En voor de potentiële werkgevers onder u: als u een gedreven, enthousiaste sales hunter of farmer zoekt, de sector maakt niet uit, als ik maar veel op de baan kan, mail me pleasssssssssssse : christel.bedert@telenet.be.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s