Politiek rocks!

Wie denkt dat politiek een saaie bedoening is, is er aan voor de moeite. Politiek rocks, en hoe!

De sfeer op de nationale Open VLD Nieuwjaarsreceptie was te vergelijken met die op een rockconcert. De locatie alleen al was fantastisch. De receptie vond plaats in de spectaculaire (maar barkoude) eventhall in het Kanal-Centre Pompidou ingericht in het historische Citroëngebouw in Brussel dat is omgevormd tot een museum. Een iconische ontdekking.

Zowat alle ‘grote’ namen uit de politieke Open VLD-wereld waren present. Vrienden, sympathisanten, nieuwelingen gedroegen zich als groupies. Er was bijna geen tijd voor een apero, laat staan om te genieten van het uitgebreide buffet. Selfies nemen was het nationale werkwoord. Netwerken werd de meest populaire sport. De voorzitter Gwendolyn Rutten werd luid toegejuicht na haar speech boordevol ambitie en me, I loved it. Ik zou hier een heel discours kunnen geven over waarom en hoe en wat en standpunten uiteenzetten over klimaat, samenleving en economie. Dat zal ik hier nu niet doen. Ik zal het hier houden bij één woord dat als een blauwe draad door de avond liep en dat is positivisme. Ik mag dan nog niet zo lang politiek actief zijn, achter de schermen volg ik het gebeuren al lang. In Knokke-Heist zijn we een ster in het uitdragen van positivisme. Ik ben zelf een positief mens. Ik ben enorm blij dat er ook buiten ons Knokke-Heist zoveel positivisme te vinden is. Er  is immers enorm veel negativisme in de wereld. We kunnen vele redenen opsommen om negatief te zijn. Maar we gaan voor positief. Voor oplossen, voor … en ja daar zijn we… ‘gewoon doen’. M.a.w. ik heb me laten gaan in mijn groupie zijn, getuige onderstaande foto’s, waarvoor dank aan LVN. Ook een dikke merci aan het team Open VLD Blankenberge, voor de inspirerende gezelligheid.

Elke dag een beetje meer ben ik gemotiveerd om mee te werken aan de toekomst van ons Knokke-Heist. Gisteren hebben we daartoe een volgende stap gezet. Ik heb samen met ‘collega-raadsleden’ van Knokke-Heist, zoals we ons zo officieel mogen noemen een ICT-opleiding gevolgd én ik ben vanaf nu voor iedereen ook te bereiken via christel.bedert@knokke-heist.be.

Verder heb ik ook de grote eer en het genoegen samen met de ploeg Open VLD Knokke-Heist u, vrienden en familie en kennissen, uit te nodigen voor de Open VLD Nieuwjaarsreceptie nu zaterdag 26 januari om 18u30 in de Wim’s Knokke-Heist.

 

Gastspreker is Vincent Van Quickenborne. Ook hij mocht met mij op de foto…

Geef me seintje vooraf aub als je er graag wil bij zijn. Je kent het adres : christel.bedert@knokke-heist.be.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s