Christel Bedert – bio

Goedendag,

Ik ben Christel Bedert.

Ik ben geboren 18 juni 1970 dus 50 jaar oud, of jong eigenlijk. Gehuwd met Daniël. En mama van twee kinderen, ages 20 en 18.

Na een secundaire opleiding Latijn-Wetenschappen, ben ik in 1992 afgestudeerd als licentiate in de  sociologie aan de Universiteit Gent. ‘k Ben een kind van de zee maar omdat de kust hier niet lang genoeg is en het land te klein, ben ik een jaar in de VS gaan wonen. Teruggekeerd als Europeaan. En blut. Dan maar een job aan de receptie van een hotel aangenomen en daar uiteindelijk doorgegroeid tot ik uiteindelijk Assistent Manager was in het Ibis hotel eerst in Brugge, daarna in Gent. Tot 1999 heb ik een uiteenlopende waaier aan activiteiten uitgevoerd als ‘assistente van de directie’ voor de Accorgroep, daarna in een labo en tot slot in een schrijnwerkerij. Tussenin getrouwd (één keer) en mama geworden (twee keer).

Ik heb de pamperperiode van mijn kinderen gecombineerd met een ijsjeszaak in eigen tuin, dit tot 2004. Heb dan een lerarenopleiding gevolgd maar vond ondertussen mijn weg in wat ik echt graag deed en doe. Tussen 2005 en 2016  werkte ik als freelancejournaliste voor diverse magazines in de kustregio en had ik mijn eigen Communicatie- en Marketingbedrijf De Communicatiesprong.

Ik groeide door in de verkoop, specialiseerde mij in de voedingsindustrie en ben uiteindelijk prospecterend & ‘business developend’ account manager geworden in de B2B sales voor de FMCG met als grootste troef de onovertroffen capaciteit om ‘deuren te openen’.

Tevens ben ik gemeenteraadslid in Knokke-Heist maar let wel. Mijn publicaties hier en op mijn social media zijn in eigen naam.

En voor de rest? Niets veranderd…ik ben nog altijd mijn gewone, geëngageerde zelf (#kritischblijven), hobby reisschrijfster voor Appetite To Discover, gastspreker op diverse events in de food en verkoop, en mama natuurlijk.

Een gedachte over “Christel Bedert – bio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s