About … this is me

Goedendag, ik ben De Kriebel…

Meer zelfs, ik ben Christel Bedert alias De Kriebel…

Ik ben geboren 18 juni 1970 dus zo’n 45 jaar oud, of jong eigenlijk. Gehuwd met Den Braven. En mama van twee kinderen, ages 16 en 14. Voilà da’s het belangrijkste.

Na een secundaire opleiding Latijn-Wetenschappen, ben ik in 1992 afgestudeerd als licentiate in de  sociologie aan de Universiteit Gent. ‘k Ben een kind van de zee maar omdat de kust hier niet lang genoeg is en het land te klein ben ik een jaartje in de VS gaan wonen. Teruggekeerd als Europeaan. En blut. Dan maar een jobke aan de receptie van een hotel aangenomen en daar uiteindelijk een beetje doorgegroeid tot ik uiteindelijk Assistent Manager was in een schoon Ibis hotel eerst in Brugge, daarna in Gent. Tot 1999 heb ik een uiteenlopende waaier aan activiteiten uitgevoerd als ‘assistente van de directie’ voor de Accorgroep, daarna in een labo en tot slot in een schrijnwerkerij. Tussenin getrouwd (één keer) en mama geworden (twee keer).

Ik heb de pamperperiode van mijn kinderen gecombineerd met een ijsjeszaak in eigen tuin, dit tot 2004. Heb dan een lerarenopleiding gevolgd maar vond ondertussen mijn weg in wat ik echt graag deed en doe. Sinds 2005 werk ik als freelancejournaliste voor diverse magazines in de kustregio. Ik volg alle gebeurtenissen die mij en mijn lezers kunnen boeien, van de gemeenteraad,  culturele evenementen, tot vele sportmanifestaties en de hippe party’s op het strand. Ben gespecialiseerd in ‘mensen’ en doe niets liever dan op zoek gaan naar mooie verhalen. Zo ‘af en toe’ ben ik eens buitenshuis, hetzij aan het rondtrekken met de caravan, hetzij op reisreportage.

Als De Kriebel had ik tevens een tijdje een radiocolumn op Radio Paradijs en onder coaching van deKunstAcademie van Knokke-Heist was ik als de ‘Kriebel’ af en toe ook on stage te zien. Op de een of andere manier ben ik ergens rond 2009 de PR-madame geworden van de ngo Flame vzw , een brandwondencentrum in Burkina Faso. En ik ben mede-oprichter en inrichter geworden van de Blue&White party in Knokke-Heist, die vijf jaar lang een dansparty voor 30-plussers ten voordele van een goed doel organiseerde.

Waar of met wie ik ook ben, ik blijf mezelf: De Kriebel, een soort van eigenzinnig diplomatische, discrete, schrijvende kameleon. Je kan mij volgen hier op mijn blog. Mijn reisverhalen lezen. Of snuisteren in mijn geschreven portretten. Je kan je inschrijven op mijn nieuwsbrief. Je kan je advertenties richting 10.000 adressen versturen. Mail voor meer info daaromtrent naar info@communicatiesprong.be.

Dat is tevens het mailadres van mijn PR, communicatie & marketing bureau want, jawel, Kriebel leeft als Christel Bedert ook nog in die andere – echte – wereld. Met het oprichten van De Communicatiesprong heb ik mijn tien jaar ervaring in het pers- en communicatieleven meegenomen naar de bedrijfswereld. De Communicatiesprong levert PR, Communicatie & Marketing diensten voor KMO’s en event organisatoren. We verzorgen uw perscontacten, beheren uw social media en maken u wegwijs in de online en offline advertentiewereld.

De Communicatiesprong realiseerde reeds creatieve samenwerkingen met Knokke Hippique 2015, de Brussels Stephex Masters 2015, Het Jachthuis, Tophunt Travel, Casaspanje.be, Blue Buddha Lounge&Club, Blue Buddha Restaurant by Cédric, Blue Buddha Magazine e.a. Met Blue Buddha is trouwens een intense en langdurige samenwerking opgestart.

Zo…that’s about it. Meer weten over Kriebel, Christel Bedert of De Communicaitiesprong? Niet aarzelen. Gewoon mailen naar info@communicatiesprong.be.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s