About … this is me

Goedendag,

Ik ben Christel Bedert alias De Kriebel…

Ik ben geboren 18 juni 1970 dus zo’n 49 jaar oud, of jong eigenlijk. Gehuwd met Daniël. En mama van twee kinderen, ages 19 en 17. Voilà da’s het belangrijkste.

Na een secundaire opleiding Latijn-Wetenschappen, ben ik in 1992 afgestudeerd als licentiate in de  sociologie aan de Universiteit Gent. ‘k Ben een kind van de zee maar omdat de kust hier niet lang genoeg is en het land te klein ben ik een jaartje in de VS gaan wonen. Teruggekeerd als Europeaan. En blut. Dan maar een jobke aan de receptie van een hotel aangenomen en daar uiteindelijk een beetje doorgegroeid tot ik uiteindelijk Assistent Manager was in een schoon Ibis hotel eerst in Brugge, daarna in Gent. Tot 1999 heb ik een uiteenlopende waaier aan activiteiten uitgevoerd als ‘assistente van de directie’ voor de Accorgroep, daarna in een labo en tot slot in een schrijnwerkerij. Tussenin getrouwd (één keer) en mama geworden (twee keer).

Ik heb de pamperperiode van mijn kinderen gecombineerd met een ijsjeszaak in eigen tuin, dit tot 2004. Heb dan een lerarenopleiding gevolgd maar vond ondertussen mijn weg in wat ik echt graag deed en doe. Tussen 2005 en 2016  werkte ik als freelancejournaliste voor diverse magazines in de kustregio en had ik mijn eigen bedrijf De Communicatiesprong.

Vandaag ben ik actief in de B2B sales en ben ik gemeenteraadslid in Knokke-Heist. En voor de rest? Niets veranderd…ik ben nog altijd mijn gewone, geëngageerde zelf.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s