Blue&White party, the final. Dankwoord.

Beste Blue & White party people & friends

De Blue & White party shoes zijn al een tijdje opgeborgen, alle facturen zijn betaald, alle cijfertjes geteld, het is tijd om Sinterklaas te spelen en Kerstman tegelijkertijd.

Wij zijn trots dat we onze laatste editie van de Blue&White party kunnen afsluiten met een gift aan vzw To Walk Again van 3.000 euro.

We hebben eventjes gevreesd dat we niet ‘genoeg’ euro’s bij elkaar zouden krijgen. Crisissen en ander onheil maakten het verzamelen van sponsoring iets moeilijker dan de voorbije jaren maar we zijn toch blij dat we al feestende 3.000 euro, dat is toch zo’n 120.000 oude Belgische frank bij elkaar gekregen hebben.

Onze bijzondere dank gaat daarbij uit naar u. Iedereen die erbij was, die een ticket heeft gekocht en heeft geconsumeerd. U hebt u steentje bijgedragen.

Onze innige dank gaat uit naar onze sponsors, diegene die logistiek hebben bijgedragen, diegene die financieel hebben bijgedragen, groot of klein.

Enkele noemen we hier heel expliciet:

* PCS Knokke : Peter Demuynck was de eerste die na onze verjaardagsBlue&White party niet alleen zei dat we dit concept moesten verder zette, maar het ook financieel ondersteunde.
* Kiwanis Damme-Uilenspiegel : onvoorwaardelijk vijf jaar op rij gesponsord. Zij maakten het verschil.
* Tuinconcepten Warnier: door dik en dun, door weer en wind trouw aan de Blue&White.
* Demeyere Cars : elk jaar kozen we voor één merk, na vier jaar Citroën reed Nissan zich een weg naar de Blue&White en schitterde met twee Blue&White wagens aan de ingang van onze partylocatie.
* Peter Vanderkeilen die elk jaar op de een of andere manier meebouwde aan de Blue&White.
* EHS : of hoe internationaal paardentransport zich ook een weg wist te banen naar ons Blue&White hart.
* Record Kantoor Impens-Moeraert: in stilte permanent aanwezig, elk jaar opnieuw.

* Ceremonie Yves, Yvestje ons maatje, die van het eerste moment van ons 40ste verjaardagsfeest tot de laatste noot van de Final Blue & White diegene was die alles oploste.
* DJ Nicolas Decoster, meer dan een DJ voor ons allemaal.
* Anne Swinnen, onze rots in de branding bij elke stress-meltdown

* De vele kleinere sponsors.
* Onze jaarlijkse anonieme sponsor. You know who you are…;-)
* Onze belangeloze financierders. De buurvrouw die elk jaar een kaart kocht of ze nu kon komen of niet, de vrienden, lezers, sympathisanten die stortten zonder te vragen, de Engelse klas van mama Cathy die ons zomaar, out of the blue, 150 euro gaf…

U was er voor ons, u was er voor onze projecten, voor de ALS Liga, voor de kinderkankerafdeling van Leuven Gasthuisberg, voor de knuffelvloer van begeleidingscentrum Spermalie, voor de ngo Flame, voor To Walk Again. Dank u wel.

Wij zamelden samen met u met de Blue&White party de voorbije jaren 19.000 euro in voor verschillende goede doelen. En alsof dat nog niet genoeg is….Wij inspireerden ook. Tijdens de voorbije, laatste, editie van de Blue&White party mocht de vzw Flame ngo een cheque van 4.000 euro ontvangen van de Knokke-Heistse vzw Friends of the Cap. De vzw Friends of the Cap steunde in het verleden al een project in Senegal en in Mauritanië. De Friends of the Cap leerden het Flameprogramma kennen tijdens een der voorbije Blue&White party’s. De cheque werd op initiatief van voorzitter Danny Despiegelaere door Guy Demeestere overhandigd tijdens de laatste editie van de Blue&White. Mooi.
Wijzelf, het Blue&White team sluit af tijdens de de Night to Walk Again in het Casino van Knokke op zaterdag 19 december 2015. We gaan er onze eigen laatste Blue&White cheque, de 3.000 euro, aan To Walk Again, overhandigen.

Dank zij u!
Met Blue & White party spirit groeten
Christel Bedert & Cathy Swinnen
En het final team Peter Demuynck, Yves Merlevede, Peter Vanderkeilen, Nicolas Decoster, Anne Swinnen.

DSC_0012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s